.

.

Elektricnu Cetkicu za Decu i Odrasle, Snimak Zuba Briga Čist i Puni Električni Whitening Četkicu za zube, Sonični Električni Oralne Higijene Električni Masažu Mekan Četkicu za zube (Plava)

Elektricnu Cetkicu za Decu i Odrasle, Snimak Zuba Briga Čist i Puni Električni Whitening Četkicu za zube, Sonični Električni

KM 16.36

Iz robe
Dostupno.

Ne koristi silu kao uputstvo četkicu za zube.Okreni u suprotnom smeru kazaljki i puknuti to zajedno da se napuni to.Nežno spusti dlake na spoj zube i desni za čišćenje od visoko-frekventnom vibracije od dlake za 30 sekundi i onda mijenja na sledeći pranje zoni 3. ❤️【Baterija】- Kao prenosni putovanja elektricnu cetkicu za zube, 1 put optužba može potrajati nekoliko dana redovno koristio. Zamijeniti četku glavi svaki mjesec.❤️【Visokog Kvaliteta】- I dlake su napravljene sa najlona, da odelo zube topografija za temeljan čišćenje od desni i teško do područja.6 cm Rotating brzina : 5800-19800/min Suitable : Universal Sonic Sonična Četkicu za zube : Električni Toothbrush Sonic Zub Oprati : Četkicu za zube Head How koristiti : 1. ❤️【Koristiti Podsjetnik】- zvučni elektricnu cetkicu za zube je sagrađena sa automatskim tajming tehnologije. Okreni na optuživanje prekidač na dnu, suprotno od kazaljke na satu da otvori, i u pravcu kazaljke na satu da stegnuti.Karakteristika : 100% novo i visoke kvalitete.Tamo je zaokružio sve vrhu za sigurnost i pažljivo.Zvučni četkicu za zube je napravio odabranih dlake koje su jedinstveno rez i zaobljene, čineći to meko i udobno.

O proizvodu

Kupci takođe biraju