.

.

Olovka Torbu, Olovku Slučaj Kutiju 252 Mjesta Olovku Torbi Torba za Školu za Dom za Kancelariju za Umetnik za Student(tamno Plavu)

Olovka Torbu, Olovku Slučaj Kutiju 252 Mjesta Olovku Torbi Torba za Školu za Dom za Kancelariju za Umetnik za Student(tamno

KM 30.89

Iz robe
Dostupno.

Možeš da vratiš ovo predmet iz bilo kog razloga : ne isporuka optužbe.Predmet mora biti vraćena u new i neiskorišteni stanju.Idi u Svoju Naređenja da počnem povratak.Otisak na vraćanje etiketu.Brod to!.Možeš da vratiš ovo predmet iz bilo kog razloga : ne isporuka optužbe.Predmet mora biti vraćena u new i neiskorišteni stanju.Idi u Svoju Naređenja da počnem povratak.Otisak na vraćanje etiketu.Brod to!.Olovka slučaj je uredno uvijene i sjajne spolja, izuzetan rad, sa stilom i lijepa.Olovku torbu ima 5 slojevi šlicevima lako za sortiranje, i veliki kapacitet može da izdrži 252 olovke.Unutra je dizajnirao sa elastično trake, sa podesivim tebe i mene, koji može zadržati tvog olovku pa da spriječimo da se to mota.Olovku skladište torbu ima ruku remen, što je zgodno za tebe da nose kada izađeš.To može da bude visio na zidu da spasi prostor kad nije u upotrebi.Napravljen od visokog kvaliteta PU materijal, teksture je svjetlo i fleksibilna, sa dobrim izdržljivost, nije lako štetu i mogu pa zaštiti svoje olovke.Karakteristika : 1. Olovku torbu ima 5 slojevi šlicevima lako za sortiranje, i veliki kapacitet može da izdrži 252 olovke.2. Unutra je dizajnirao sa elastično trake, sa podesivim tebe i mene, koji može zadržati tvog olovku pa da spriječimo da se to mota.3. Olovka slučaj je uredno uvijene i sjajne spolja, izuzetan rad, sa stilom i lijepa.4. Napravljen od visokog kvaliteta PU materijal, teksture je svjetlo i fleksibilna, sa dobrim izdržljivost, nije lako štetu i mogu pa zaštiti svoje olovke.5. Olovku skladište torbu ima ruku remen, što je zgodno za tebe da nose kada izađeš.To može da bude visio na zidu da spasi prostor kad nije u upotrebi.Specifikacija : Predmet Tip : Olovku Case Material : PUPurpose : ugrađeni olovku nosioca, veliki kapacitet, lako nositi, lako use Size : Povrsine. 20.5 x čak 27,5 x 10 / za 8,1 x 10,8 x 3.9 u(priručnik za mjerenje, tamo može biti blagi greške) Rupe : O 252 rupe Paket Listu : 1 x Olovku Slučaj.

O proizvodu

Item Type:
Pencil Case
Material:
PU
Purpose:
Built-in pen holder, large capacity, easy to carry, easy to use
Size:
Approx. 20.5 x 27.5 x 10cm / 8.1 x 10.8 x 3.9in(manual measurement, there may be slight errors)
Holes:
About 252 holes
Package List:
1 x Pencil Case :
Kupci takođe biraju