.

.

Kuhinji kantu za smeće Malo Visi kantu za Smeće,Wall-montirane Domaćinstvo Ormar Vrata Otpada Bin sa Poklopac Popraviti Smeće za Kuhinjski element Vrata i Kupatilo,Visi Kante za Kancelariju i Beba Krevetac

Kuhinji kantu za smeće Malo Visi kantu za Smeće,Wall-montirane Domaćinstvo Ormar Vrata Otpada Bin sa Poklopac Popraviti

KM 73.58

Iz robe
Dostupno.

Vjerujem da će se dodati ljepote na posao i život, gdje god da se nalazi. 【Multifuntional】Roman kreativni wall-montirane dizajn,jako je pogodan za kancelarije sobi wc ormarića.Može se koristiti i u kola za otpad skladište,povraćanja i izbjeći neugodnosti. 【Veliki Kapacitet】Veliki promjeru,više zgodno za tebe da čistiš sve otpada na kuvanje stol, ili sto. 【Trajnih】Visokog kvaliteta,debeli materijal,super noseći,trajna. 【Sa Poklopac】poklopac ima visi petlja dizajn za lako otvaraju i zatvaraju,lako za operaciju.Ovo je divna plastične smeće, sjajno za kupatila, drži otpada sakriven i ljubimce napolje!Opis : 100% novo i visoko quality Specification : Tip : Wall-montirane Smeće Can Material : Plastic Features : Wall-montirane kantu za Smeće,Mali Objesiti kantu za Smeće,Visi Otpada Bin Dimension : 7 L : app.23x12x26cm/9.06x4.72x10.24in9 L : app.23.7x13x29.5cm/9.33x5.12x11.61in Color : Grey,White(optional) Quantity : 1 Pc This smeće može stati da ograničeni prostor ili uzak prostor posebno, je savršeno veličine za kupatilo, spavaćoj sobi, uredu, deco soba, wc, apartmani, apartmani, kampera, Rv, sobama, kolibe i mali domove i druge malo prostora.

O proizvodu

Type:
Wall-mounted Trash Can
Material:
Plastic
Features:
Wall-mounted Trash Can,Small Hang Trash Can,Hanging Waste Bin
Dimension:
7L:
app.23x12x26cm/9.06x4.72x10.24in
9L:
app.23.7x13x29.5cm/9.33x5.12x11.61in
Color:
Grey,White(optional)
Quantity:
1 Pc
This trash can fit to limited space or narrow space specially, is the perfect size for bathroom, bedroom, office, kids room, toilet, apartments, condos, campers, RVs, dorm rooms, cabins and tiny homes and other small spaces :
Kupci takođe biraju