.

.

JYDQM Kuhinji kantu za Kupatilo Sobi Ured Automatsko Diraj Besplatno velikih mogućnosti Smeće sa Poklopac Oprala Nerđajućeg Čelika (Boja : Jedan, Veličine : Ja)

JYDQM Kuhinji kantu za Kupatilo Sobi Ured Automatsko Diraj Besplatno velikih mogućnosti Smeće sa Poklopac Oprala Nerđajućeg

KM 273.61

Iz robe
Dostupno.

Grad idealan odbiti rješenje za oko kuće ili na radnom mjestu koje je lagan, hardwearing i lako čistiti. Grad unutrašnje cijev je napravljena od velike snage i kvalitetan signalna plastiku.To nije oštećen ili curi. Grad je sirovi materijal je sigurno i ne-otrovna, seti uticaj snaga je visok, pritisak je otporan na padanje, nije lako slomiti, i otporna na vatru je dobro. Grad u jednom komadu zgodno podnijeti dizajn je pažljivo sa buretom telo da se preselim u kantu za smeće u različite pozicije kod kuće. Grad je debeo materijal brodu je koristio sturdyly, i lako je čvrsto odbiti smeće, i to nije izložena, i uredno.Smeće tip : Inductive Shape : cijev shape Color klasifikacija Brown/Gray, pink Applicable scenu : kući use Shell materijal : nerđajućeg steel Size : 24cm*24cm*28.6 cm/24cm*24cm*34.5 cm/24cm*24cm*48.5 cm zatvara način : Inductive With elegantne, moderan dizajn naša kuhinja bins Use osigurati modernu pogledaj u prah sobi, životni prostor, uredu, studija ili gdje god da odlučiš da je stavim.

O proizvodu

Kupci takođe biraju