.

.

Kabl Upravljanje Rukav, 3-100mm Crni Mreža Kablovsku Rukave, Seti Žicu Štiti Najlona Čvrsto LJUBIMCA Expandable Izolaciju Obloge Pletenom Rukave 1/5/50/100/200M ( Boja : 200 MILIONA , U Promjeru : 3mm )

Kabl Upravljanje Rukav, 3-100mm Crni Mreža Kablovsku Rukave, Seti Žicu Štiti Najlona Čvrsto LJUBIMCA Expandable Izolaciju

KM 93.45

Iz robe
Dostupno.

[Zaštitu okoline] proizvod je napravljen od 100% nove, visokog kvaliteta materijala, non-otrovno i ne nuspojave. [Fleksibilan koristiti] Je fleksibilna materijal može biti flexibly rez prema treba i može ponovo iskoristiti. [Funkcije] Je uredno umotana žice može spriječiti djece iz biti povrijeđen i zaštititi žice iz radoznao kućne ljubimce.Proizvod ima meku kožu, nije lako slomiti, i ima dobar elastičnost.To može spriječiti prašine iz skuplja oko žice i žice, stvara sigurno, udobno i prijatno radnih i životnih okruženje za tebe. [Odgovara] operacija je jednostavno, i to može biti rana na žicu i u kratko vrijeme. [Prijavu] korišćena u domaćinstvu, izgradnji, elektronika, kablovsku i žicu komponente, pakovanje i prijevoz, aktivnosti na otvorenom, i također je korišćena u kompjuter kablove, automotive kablove ili druge mehanički opremu.

O proizvodu

Kupci takođe biraju