.

.

Uvrnuti Cijev Rukav, Žice Upravljanje Kablovsku Rukav Organizator Otvoren Tip za Domaće Žice Pojas za Upravljanje kancelarijskom Okruženju(Φ16mm)

Uvrnuti Cijev Rukav, Žice Upravljanje Kablovsku Rukav Organizator Otvoren Tip za Domaće Žice Pojas za Upravljanje kancelarijskom

KM 50.17

Iz robe
Dostupno.

10 metara dužine, dovoljno za korištenje, pogodan za industrijske/kancelarijskom okruženju/domaće žice oklop upravljanja.Kada kabl je prljavo i vezan, nije lijepa, i previše problematična da zameni sa novi, koristi prekriven kablovsku cijev da se vaš kabl čist i glatko.Koristi otporne na vatru PE otporne na vatru prah kao materijal, posjeduju srednjoj paljenje trenutku, temperatura otpor da -20~+80℃.Umotati kablovsku upravljanje rukav oko žice, i možete uživati uredna i divan život/radno okruženje za jedan minut.Nosim-otporna, fleksibilna i može biti uvrnuto na će, što može da zaštiti žicu efikasnije.Karakteristika : 1. Nosim-otporna, fleksibilna i može biti uvrnuto na će, što može da zaštiti žicu više effectively2. Kada kabl je prljavo i vezan, nije lijepa, i previše problematična da zameni sa novi, koristi prekriven kablovsku cijev da se vaš kabl čist i smooth3. Koristi otporne na vatru PE otporne na vatru prah kao materijal, posjeduju srednjoj paljenje trenutku, temperatura otpor da -20~+80℃4. Umotati kablovsku upravljanje rukav oko žice, i možete uživati uredna i divan život/radno okruženje za jedan minute5. 10 metara dužine, dovoljno za korištenje, pogodan za industrijske/kancelarijskom okruženju/domaće žice oklop management How Koristiti : 1. Pokupi žice u clamp2. Strijela poena gore i povukao prema liniji nozzle3. Potpuno kabl management Specification : Predmet Tip : Kablovsku Rukav Organizer Material : PEUses : Industrijske/kancelarijskom okruženju/domaće žice oklop management Length : Povrsine. 10meter / 32.8 ft Paket Listu : 1 x Kablovsku Rukav Organizer1 x Klip.

O proizvodu

Item Type:
Cable Sleeve Organizer
Material:
PE
Uses:
Industrial/office environment/domestic wiring harness management
Length:
Approx. 10meter / 32.8ft
Package List:
1 x Cable Sleeve Organizer :
1 x Clip :
Kupci takođe biraju