.

.

Prettyia Mačka Češanje sa Loptu - Sisal Mačka Potrčko Post Interaktivni Loptu Mače Ogrebotina Post sa Visi Loptu Mačka Post Igračke za Zatvorenom Mačiće Mačke

Prettyia Mačka Češanje sa Loptu - Sisal Mačka Potrčko Post Interaktivni Loptu Mače Ogrebotina Post sa Visi Loptu Mačka

KM 37.73

Iz robe
Dostupno.

Pružamo tvoje mačke beskrajne zabavno dok se igra s tim i da vaš odnos sa ljubimca prijatelj bliže.Mačka aktivnost centar sa sisal konopac grebanje mjesta i smiješno loptu za beskrajne zabavu.Lako ukloniti kosu i smanjiti pluta gubitak kose.Sa grebanje mjesta omotan sa trajnih prirodni sisal konopce, savršeno za mačke da oštre svoje kandže, i spasim svoj nameštaj od grebanje i kopanje.Koristi godišnji prsten navijaš da se to više compact i trajna.Opis : - Mačka aktivnost centar sa sisal konopac grebanje mjesta i smiješno loptu za beskrajne zabavu. - Sa grebanje mjesta omotan sa trajnih prirodni sisal konopce, savršeno za mačke da oštre svoje kandže, i spasim svoj nameštaj od grebanje i kopanje. - Koristeći godišnji prsten navijaš da se to više compact i trajna. - Lako ukloniti kosu i smanjiti pluta gubitak kose. - Pružamo tvoje mačke' beskrajne zabavno dok se igra s tim i da vaš odnos sa ljubimca prijatelj bliže.Specifikacija : Materijal : Sisal ABSplastic Veličine : 30x30x50cm/11.81x11.81x19.69inch Package Uključuje : 1 Deo Mačka Tree Note : 1. Zbog svjetlo i ekran razlika, stvari koje boje je možda malo drugačiji od slike.2. Molim vas, dozvolite 1-3mm razlike zbog priručnik za mjerenje.Mi zahvalna za izabrali našu radnju.Molim te provjeri detalje naših proizvoda u opisu pažljivo pre kupovine.Hvala!.

O proizvodu

- Material:
Sisal ABSplastic
- Size:
30x30x50cm/11.81x11.81x19.69inch
Package Includes:
1 Piece Cat Tree :
1. Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures. :
2. Please allow 1-3mm differences due to manual measurement. :
We greatly appreciate you for choosing our shop. Please check the details of our products in the description carefully before your purchase. Thanks! :
Kupci takođe biraju