.

.

01 Venčanje Cvijet Korpu Set, 2pcs Brown Podnijeti Cvijeća Košare Kit sa Prsten Jastuk i Lijepa Korpu za Vjenčanje

01 Venčanje Cvijet Korpu Set, 2pcs Brown Podnijeti Cvijeća Košare Kit sa Prsten Jastuk i Lijepa Korpu za Vjenčanje

KM 9.82

Iz robe
Dostupno.

Lijepa ručnih cvijet korpu spremno je za devojčice koristiti na vjenčanju, pripremi pravi brak način za tvoje venčanje.Cvijet korpu set mogu da te pripremim za savršeno vjenčanje i pretpostaviti da je najsvetiji i romantično posao.Pogodan za razne venčanje teme, unutarnji i vanjski vjenčanja, plaži vjenčanja.To je dobra ideja da ukrasiš venčanja, zabave, i rukotvorine.Ovo je predivna brown cvijet korpu sa jastuka.To je savršen dodatak za tvoje venčanje zalihe i prekrasan poklon za deveruše ili cvijet devojke.Savršen i elegantne venčanje pribor, dodaj rustična šarm na tvoju svadbu ili posebnu situaciju ukras.Karakteristika : 1. Lijepa ručnih cvijet korpu spremno je za devojčice koristiti na vjenčanju, pripremi pravi brak način za tvoje venčanje. 2. Cvijet korpu set mogu da te pripremim za savršeno vjenčanje i pretpostaviti da je najsvetiji i romantično posao. 3. Pogodan za razne venčanje teme, unutarnji i vanjski vjenčanja, plaži vjenčanja.To je dobra ideja da ukrasiš venčanja, zabave, i rukotvorine. 4. Ovo je predivna brown cvijet korpu sa jastuka.To je savršen dodatak za tvoje venčanje zalihe i prekrasan poklon za deveruše ili cvijet devojke. 5. Savršen i elegantne venčanje pribor, dodaj rustična šarm na tvoju svadbu ili posebnu situaciju ukras.Specifikacija : Predmet Tip : Cvijet Korpu Set Materijal : Tkanine Težinu : Povrsine. 287g / 10.1 oz Boja : Brown Korpu Veličine : Povrsine. 13x12cm / 5.1x4.7in Jastuk Veličine : Povrsine. 17x17cm / 6.7x6.7in Cilj : Da se pripremimo za tvoj savršeno vjenčanje, poduzeti najsvetije i romantično posao.Pogodan za razne venčanje teme, unutarnji i vanjski vjenčanja, plaži vjenčanja.Lijepi bijeli cvijet korpe za devojčice koristiti na vjenčanju.Ti pomognem pripremite se pravi prolaz za tvoje venčanje.Paket Listu : 1 x Cvijet Korpu 1 x Jastuk Napomena : 1. Molim vas, dozvolite 1‑2cm greška zbog priručnik za mjerenje.Hvala na razumijevanju. 2. Monitori ne kalibrisana isto, predmet boje prikazane u slike možda pokazuje malo drugačiji od stvaran objekt.Molim te, uzmi je prava kao i standardni.

O proizvodu

Item Type:
Flower Basket Set
Material:
Fabric
Weight:
Approx. 287g / 10.1oz
Color:
Brown
Basket Size:
Approx. 13x12cm / 5.1x4.7in
Pillow Size:
Approx. 17x17cm / 6.7x6.7in
Purpose:
To prepare for your perfect wedding, to undertake the most sacred and romantic errand. Suitable for various wedding themes, indoor and outdoor weddings, beach weddings. The beautiful white flower baskets are for the little girl to use at the wedding. Help you prepare a real aisle for your wedding.
Package List:
1 x Flower Basket :
1 x Pillow :
Note:
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
Kupci takođe biraju