.

.

Mcoplus Multi-Baterije Pack POZADINE-EOS R Baterija Stisak kao POZADINE-E22 za Canon EOS R Kameru(ne za POZADINE/R5/R6), Koristi LP-E6N / E6NH Baterija(Ne koristi LP-E6,Baterija ne Uključuju)

Mcoplus Multi-Baterije Pack POZADINE-EOS R Baterija Stisak kao POZADINE-E22 za Canon EOS R Kameru(ne za POZADINE/R5/R6),

KM 38.17

Iz robe
Dostupno.

1. Skladu sa Canon EOS R Mirrorless Digitalna Kamera, prijatno da se drži, jake stabilnost, i efikasno potisnuti ruke tresu. 【NAPOMENA : TO JE ZA EOS R SAMO!!!NE ZA POZADINE/ R5/R6 Kameru !!!】. 【Molim te, koristi pravi LP-E6 N ili LP-E6 NH baterije za ovo stisak, ne koristi LP-E6 baterije ! (ne primjenjuje, nestabilan, lako prekinuti); tu je i bljesak prevod (PC) luku za lako vezu od velike vanjske bljeskovi; i OS početi/područje izbor i auto/flash izloženost zaključati ,i druge multi-funkcije dugmad. 5. Tamo je standardna 1/4 jebati rupu na dnu pobrinuti za spremaju se na tronozac.To takođe ima i gps rupu, što može biti više čvrsto popravio na kameru glavu kada je pucao u video.Ljubazno Napomena : . 1. Skladu sa Canon EOS R Kameru SAMO, NE za POZADINE/ R5/R6 Kameru.2. NE preporučuje da obavestim kameru softver!3. Pariz KORISTITI LP-E6 N ili LP-E6 NH baterije . (Nakon testiranje, Koristeći LP-E6 baterija je nestabilna i lako prekinuti, i kada LP-E6 baterije su nekada i bateriju stisak je vezan za kameru, ne mogu da koristim kameru dok naplaćivati baterije. ).Opis. 1. Uživaj više puta pucati i poboljšana kontrolu u vertikali orijentaciju sa Mcoplus EOS R Baterija Stisak za tvoju EOS R mirrorless digitalnu kameru. 2. Mogao da izdržim do dva LP-E6 N/LP-E6 NH litijum-ion baterija broj pucnjeva može da dopre do 2 puta jednu kameru, Praktično produžiti kameru koristi put. 3. To karakteristike vertikalno-poziciji kontrole, uključujući shutter dugme, da će pružiti intuitivna operaciju i pustiti te da komponujem i hvatanje hica udobno . 4. Baterija stisak ima trajnih izgradnju da odgovara na EOS R i oboje prašine i vodo-otporna.KUTIJA SADRŽI : .Mcoplus EOS R Baterija Stisak(Ne uključuju baterije) X1 DC veza DR-E6 X1.

O proizvodu

Kupci takođe biraju